Az újabb kudarc ellenére sem rúgják ki a magyar válogatott csatár csapatának edzőjét

Bundesliga second leg relegation match Hamburger SV v VfB Stuttgart Horizontal
Hamburg's head coach Tim Walter reacts during the German Bundesliga relegation second-leg football match Hamburg SV v VfB Stuttgart in Hamburg, northen Germany, on June 5, 2023. (Photo by Axel Heimken / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
Bár nem sikerült a feljutás az élvonalba, marad a posztján a vezetőedző Németh András labdarúgócsapatánál, a német másodosztályban harmadik Hamburger SV-nál.

Tim Walter irányításával 66 pontot gyűjtött a szezonban az együttes, ez a Bundesliga II-t tekintve klubrekord.

A tréner személye mellett a keret összeállításán sem terveznek nagyon változtatni a vezetők, néhány erősítés azonban elképzelhető.

Tim Walter talán maga sem érti, hogy bízhatnak benne ennyire Forrás: AFP/Axel Heimken

A hamburgi gárda a Bundesliga-osztályozó hétfői visszavágóján 3-1-re kikapott otthon a VfB Stuttgarttól, amely az első meccs 3-0-s megnyerése után így kettős győzelemmel őrizte meg élvonalbeli tagságát. A HSV, amelyik a Bundesligát alapító csapatok közül utolsóként esett ki a másodosztályba 2018-ban, azóta képtelen visszajutni az élvonalba. Az előző idény végén ugyancsak osztályozón maradtak alul, akkor a Dárdai Pál vezette Herthával szemben.

A válogatott Németh András jelenleg sérüléséből lábadozik, áprilisban meg kellett műteni a törött bokáját. A futballista januárban igazolt a belga KRC Genktől a HSV-hez, amelyben eddig 11 összecsapáson két gólt szerzett.