José Mourinho csapatához kerülhet a Juventustól távozó sztárfocista

Juventus v Lazio - Serie A Juventus,Lazio,Serie A Horizontal
TURIN, ITALY - MAY 16: Paulo Dybala of Juventus greets fans as he leaves the pitch after being replaced during the Italian Serie A football match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy on May 16, 2022. Isabella Bonotto / Anadolu Agency (Photo by Isabella Bonotto / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus argentin sztárja, Paulo Dybala a nyáron biztosan távozik Torinóból. A legfrissebb hírek szerint a 28 éves támadó az AS Roma együttesében folytathatja pályafutását.

Dybala a Lazio elleni 2-2-es döntetlennel véget érő mérkőzésen lépett pályára utoljára hazai közönség előtt a Juventus színeiben. Korábban arról szóltak a hírek, hogy az argentin támadó az egyik legnagyobb riválishoz, az Interhez kerülhet, ám jelenleg ennek kevesebb az esélye, mert állítólag maga a futballista közölte, hogy nem szeretne a milánói sztárcsapatba igazolni.

Jelenleg a José Mourinho által irányított AS Roma tűnik a legnagyobb favoritnak Dybala megszerzésére, ráadásul a fővárosi csapat ingyen szerezheti meg a futballistát,

akinek idén lejár a szerződése a Juventusnál és már biztosan nem hosszabbítja meg.

Dybala a saját elmondása szerint még hosszú évekig maradt volna a torinói sztárcsapatnál, ám úgy alakult, hogy idő előtt távoznia kell. A 28 éves támadó a Lazio elleni mérkőzésen zokogva búcsúzott el a szurkolóktól. Dybala hét szezon alatt 12 trófeát nyert a csapattal, amelynek színeiben 115 gólt szerzett.