Bármennyire is hihetetlen, de kevesebb, mint két hét, és már be is csúsztunk a június hónapba. Ez azon túl, hogy elérkezünk az év feléhez, már a nyári napsütés is egyre keményebben mutatja erejét. Ilyenkor előkerülnek a hideg gyümölcslevesek, a saláták, a kímélőbb ételek, a grillezés és szabadtéri főzés szerelmesei pedig a tűz és a bogrács őrzőjeként kedvükre készítik a jobbnál jobb ételeket. Na, de addig is dobjunk össze még egy frankó ebédet erre a hétvégére a konyhánkban, aztán ígérjük, jövő héttől átnyergelünk azokra a receptekre, melyek leginkább a melegebb hónapok menüsorait jellemzik majd.
"A" menü
TARHONYALEVES FÜSTÖLT SZALONNÁVAL >>>
EGYSZERŰ BRASSÓI APRÓPECSENYE >>>
TÚRÓPÖTTY >>>
"B" menü
ZÖLDSÉGLEVES HÚSGOMBÓCCAL EGYSZERŰEN >>>
EGYSZERŰ KÁPOSZTÁS TÉSZTA >>>
TIRAMISU AMARETTÓVAL >>>
Ajánljuk még:
- NÉGYSAJTOS ÉS SONKÁS: EZ A TÖKÉLETES VÉKONY TÉSZTÁS PIZZA TITKA >>>
- HA MÁR UNOD A BETŰTÉSZTÁS VERZIÓT: SÜLT PARADICSOMLEVES CHEDDAR SAJTOS PIRÍTÓSSAL >>>
- BEMUTATJUK A TURBÓPANÍRT: RÁNTOTT GOMBA MÉG SOHA NEM KÉSZÜLT EL ILYEN GYORSAN - VIDEÓ! >>>
- BEHŰTVE AZ IGAZI! EZT A KRÉMES MAJONÉZES KUKORICASALÁTÁT NEHÉZ LESZ ÜBERELNI >>>