Elképesztő összeget kér legnagyobb sztárjáért Mourinho csapata

AS Roma v Feyenoord - 2022 UEFA Europa Conference League Final Nicolo Zaniolo Soccer UEFA Conference League Feyenoord Conference League European Football UEFA Conference League Final match AS Roma Arena Kombetare Giuseppe Maffia Tirana Albania 25 May Hori
Nicolo Zaniolo of AS Roma celebrates after scoring the UEFA Conference League Final match between AS Roma and Feyenoord at Arena Kombetare, Tirana, Albania on 25 May 2022. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus labdarúgócsapata élénken érdeklődik az AS Roma sztárja, Nicolo Zaniolo iránt, de a fővárosi klub csak 80 millió euróért válna meg a fiatal klasszistól.

A több poszton is bevethető 22 éves szélsőtől idén nyáron hajlandó lenne megválni az AS Roma, és a Juventus szívesen a soraiban tudná a tehetséges futballistát.

A torinói sztárcsapat 45-50 millió euró közötti összeget fizetne Zaniolóért, azonban a fővárosi együttes 80 millióért engedné csak el,

bár egyes hírek szerint közel a megállapodáshoz a két klub, sőt már meg is egyeztek egymással.

A giallorossi.net weboldal értesülései szerint a Roma vezetőségénél betelt a pohár, Zaniolót nehezen kezelhető játékosnak tartják és úgy gondolják, egyáltalán nem lojális a csapathoz, ezért mennie kell.

A Juve mellett egyébként a Tottenham is érdeklődik a technikás labdarúgóért, a londoni sztárcsapat vételi opcióval venné kölcsön.

Zaniolo az előző idényben minden sorozatot figyelembe véve összesen 42 tétmeccsen lépett pályára José Mourinho együttesében, ezeken 8 gólt szerzett és 9 gólpasszt adott, és Konferencia-liga-győztes lett.