Kíméletlen véleményt mondott a vergődő Unitedról a csapat korábbi legendája

fbl Horizontal
Manchester United fans react to their players after the English Premier League football match between Brentford and Manchester United at Gtech Community Stadium in London on August 13, 2022. - Bentford won the game 4-0. (Photo by Ian Kington / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester Unitedben 19 szezont játszó Gary Neville nem kímélte egykori klubját a Brentford elleni szombati szégyenletes vereség után.

Az első fordulóban a Brighton elleni hazai vereség is kínos volt, de Brentford elleni 0-4 minden képzeletet alulmúlt, kijelenthetjük, hogy a kiscsapat megalázta a Premier League legsikeresebb klubját. A csapattal nyolc bajnoki címet, és összesen 20 trófeát nyerő Gary Neville, aki most a Sky Sports szakkommentátoraként dolgozik, nem is fogta vissza magát, amikor értékelte a mutatott teljesítményt.

"42 éve nézem a United meccseit, és egészen biztosan állíthatom, hogy ilyen rossz csapatot még nem láttam" - nyitott egy erős mondattal, majd jött a folytatás is.

- mondta a lélektelenül gyenge második félidőre utalva.

Gary Neville nem fogta vissza magát, amikor korábbi csapatát kellett értékelnie Forrás: AFP/Glyn Kirk

A 85-szörös angol válogatott Neville szerint a játék képe olyan volt, mintha felnőttek (ez lett volna a Brentford) fociztak volna egy U9-es korosztályú kölyökcsapat ellen.

De nem csak a pályán lévők, a klubot irányítók is megkapták a magukét. Neville szerint 8-10 hónapja pontosan tudták, hogy teljesen új csapatot kell építeni, és szégyen, hogy Ten Hag nem kapta meg időben azokat a játékosokat, akikre szüksége lenne. Minden csapatnak van látható terve, ami a MU-nál abban merül ki, hogy "nézzünk szét a holland bajnokságban, azokat a játékosokat úgyis ismeri Ten Hag".