Döbbenet a németek kiesése és a videobíró döntései után

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, , Németország - Costa Rica, Németország, Costa Rica, 2022.12.01.
Germany's forward #09 Niclas Fuellkrug reacts after he fell on the pitch during the Qatar 2022 World Cup Group E football match between Costa Rica and Germany at the Al-Bayt Stadium in Al Khor, north of Doha on December 1, 2022. (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb két csoport küzdelmei fejeződtek be csütörtökön. Óriási meglepetésre Marokkó csoportgyőztes lett, miután legyőzte Kanadát és Belgium képtelen volt gólt szerezni Horvátország ellen. Az esti meccseken a spanyolok óriási meglepetésre kikaptak Japántól, így a németek hiába nyertek Costa Rica ellen, Neuerék csomagolhatnak.
Vágólapra másolva!

A belgák idő előtti kiesését nehezen viselte aRomelu Lukaku, aki egymaga eldönthette volna a meccset, a lefújás után pedig a kispadot verte szét, a szövetségi kapitány pedig le is mondott a csúfos szereplést követően.

A meccs krónikájához még hozzátartozik, hogy a horvátok az első félidőben kaptak egy tizenegyest, de a videobíró kicentizte az esetet, és les miatt mindent visszavont.

A videobírón volt a világ szeme a japánok győztes gólja előtt is, ugyanis millimétereken múlott, hogy beadás előtt kint volt-e már a labda teljes terjedelmével vagy sem. A VAR-szobában utóbbi mellett döntöttek.

Végezetül hallgassa meg, hogy láttuk mi a csütörtöki négy meccset.