Ligue 1: „Őt minden klub szeretné szerződtetni” – a PSG tulaja CR Párizsba igazolásáról

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.08. 20:37
null
Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Neymar egy csapatban? A PSG tulaja reagált (Fotó: Getty Images)
A Sky Sports interjút készített a francia Paris Saint-Germain katari tulajdonosával, Nasszer al-Kelaifivel, akit a portál arról is kérdezett, lehetséges-e, hogy az ötszörös aranylabdás, jelenleg szabadon igazolható portugál sztár, Cristiano Ronaldo Lionel Messi, Kylian Mbappé és Neymar mellé szerződjön a csapatba.

Nasszer al-Kelaifi a Manchester Uniteddel szerződést bontó portugál lehetséges PSG-be igazolásáról szóló felvetésre egy sokat sejtető félmosollyal reagált.

„Ő egy legenda, egy sztár. A labdarúgó, aki igazán profi és ezért lehet csodálni. Egy fantasztikus játékos. Harminchét éves és még most is hihetetlen. Őt minden klub szeretné szerződtetni. A probléma csupán az, hogy nálunk az ő posztja már be van töltve, és nem könnyű azt lecserélni, szóval őszintén szólva lehetetlen lenne számunkra (Ronaldo szerződtetése)” – zárta le a kérdést al-Kelaifi.

 


 

Mint ismert, az ötszörös aranylabdás portugál a mostani idényben kevésbé a pályán nyújtott teljesítménye miatt került a hírek középpontjába, hiszen nyáron személyes okokra hivatkozva nem vett részt a Manchester United külföldi edzőtáborában, majd a Rayo Vallecano elleni nyári felkészülési mérkőzésen a félidőben lecserélt sztár – többedmagával – még a lefújás előtt elhagyta az Old Traffordot. Ezt követően a Tottenham elleni mérkőzésen megtagadta a pályára lépést Erik ten Hag menedzsernek, ami miatt a klub három napra felfüggesztette és nem lépett pályára a Chelsea elleni bajnokin.

Cristiano Ronaldo ezután nagy vihart kavaró, másfél órás interjút adott Piers Morgannek, melyben többek között azt mondta: a Manchester United elárulta őt. Az interjúban elhangzottakra pedig a „vörös ördögök” úgy reagáltak, hogy szerződést bontottak a sztárral, aki jelenleg szabadon igazolható, s a spanyol Marca szerint csillagászati fizetésért (évi 200 millió euró) szerződtetheti őt a szaúdi rekordbajnok al-Nasszr.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik