Spanyolország: D. Alves debütált a barcelonai börtöncsapatban

Vágólapra másolva!
2023.01.29. 22:34
null
Alves nemrég még világbajnokságon szerepelt, most pedig a börtönben rúgja a labdát... (Fotó: Getty Images)
Mint arról mi is beszámoltunk, a szexuális erőszaktétel vádjával (óvadékot kizáró) letartóztatásban lévő Dani Alvest hétfőn két nap után átszállították egy másik börtönbe, hogy garantálják a népszerű fogoly magánéletét és biztonságát. A La Vanguardia jelentéséből most kiderült, hogy a brazil sztár részt vett egy futballmérkőzésen a rabtársaival Barcelonában – hívta fel a figyelmet a Givemesport.

 

A zárt kapus mérkőzésre csütörtökön került sor, és a jelentés szerint a rabok izgatottak voltak, hogy láthatják Dani Alvest játszani, azt viszont nem tudni, hogy mi lett a találkozó végeredménye, és hogy hogyan muzsikált a 126-szoros válogatott labdarúgó.

Annyi bizonyos, hogy az elmúlt napokban rengeteg aláírást osztott ki, az egyik cellatársa (névszerint Coutinho) Ronaldinho egyik éjszakai klubjában volt korábban kidobó.

Alves amikor megérkezett a börtönbe, kapott 100 eurót, amit magára költhetett. Úgy tudni, ebből a pénzből alapvető dolgokat vásárolt, például négy joghurtot, négy tonhalkonzervet, egy tubus sampont, egy dezodort és néhány energiaitalt.

Mint ismert, Alvest még múlt pénteken szexuális zaklatás miatt vették őrizetbe, mert egy nő feljelentést tett ellene. Az áldozat azt állítja, hogy a labdarúgó múlt év végén egy barcelonai bárban zaklatta őt. Az első hírek arról szóltak, Dani Alves a nő fehérneműjébe dugta a kezét, később már nemi erőszakra módosult a vád, s azt kérték, a jobbhátvéd óvadék ellenében se szabadulhasson, emellett a labdarúgó négy és 12 év közötti börtönbüntetést is kaphat.

Ügyvédje most azon dolgozik, hogy Alvest kiengedjék a börtönből, és szabadlábon védekezhessen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik