Vágólapra másolva!
A világ- és Európa-bajnok spanyol focista, Gerard Piqué új barátnőjének, Clara Chía Martín az óriási médiafelhajtás miatt hisztériázni kezdett és sürgősen be kellett szállítani egy barcelonai magánkórházba. A nő arról ismert, hogy ő csapta Shakira kezéről a Barcelona egykori hátvédjét.

A játéktól nemrégiben visszavonult Barcelona-sztár és új szerelme, Clara Chía Martí a hétvégét a Pireneusokban, Cerdanyában töltötték, egy hegyi nyaralójában.

A spanyol focista új barátnője, Clara Chía azonban nem érezte jól magát, gyakran a rosszullét kerülgette. Olyannyira nem,

hogy hétfő délután be kellett szállítani a fiatal lányt egy barcelonai magánkórházba,

mivel a nő hisztériázni kezdett az óriási médiafelhajtás miatt, ami őt az utóbbi időben érte - derült a sportsfinding oldaláról.

Gerard Piqué és a szerelme óriási nyomás alatt van Forrás: instagram.com/3gerardpique/

A katalán bulvármédia elképesztő részletességgel követi Piqué és Clara Chía románcát, hogy az már túl sok volt a fiatal lánynak.

A pár nem tud úgy kimenni az utcára, hogy az újságírók ne állnának Piqué háza előtt.

Clara Chía azt is nehezen viselte, hogy Shakira, az elhagyott asszony és Piqué két gyerekéne anyja nemrégiben kijött egy dallal, amelyben arról énekelt, hogy kár volt egy Ferrarit egy Twingóra, egy Rolexet egy Casióra cserélni. A Ferrari és a Rolex a kolumbiai énekesnő volt, a Twingo és a Casio pedig Clara Chía.

A kommentelők is keményen támadták a lányt.

Ezek után Clara Chía kórházba került, pont Piqué harminchatodik születésnapja előtt. Minden bizonnyal nem így képzelte el a Barcelona egykori sztárjátékosa, hogy így kell ünnepelnie majd újdonsült társával.