Vágólapra másolva!
Csütörtökön is rengeteg érdekes és medöbbentő esemény történt a sportvilágban, így ha lemaradt a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen. Gyászol az F1, folytatódik Piquéék szappanoperája, hatalmas fordulat történt Hosszú Katinka életében, újabb pofont kapott a börtönben ülő Dani Alves, az összes vádat ejtették az MU sztárfocistája ügyében. Ami a meccseket illeti, nyert a Juventus és a Real Madrid is. Visszapillantó. 

Sajnos ez a nap sem telt el haláleset nélkül. 80 éves korában meghalt az egykori Forma-1-es futamgyőztes Jean-Pierre Jabouille. A Renault korábbi versenyzője volt az első olyan Forma-1-es pilóta, aki turbómotorral nyert versenyt.

Gerard Piqué és új szerelme nem élhetnek nyugodtan Forrás: instagram.com/3gerardpique/

Shakira új dala miatt valósággal pokollá változott az élete Gerard Piqué új szerelmének, Clara Chia Martinak, akit a kolumbiai énekesnő megvadult rajongói a nyílt utcán estek neki. A fiatal nő a a nagy felhajtást nehezen viseli, a napokban hisztériázni kezdett és sürgősen be kellett szállítani egy barcelonai magánkórházba. Azóta először kapták lencsevégre a lesifotósok.

Újabb hatalmas fordulat történt Hosszú Katinka életében.

Senki nem tudja, mi lesz Hosszú Katinkával Fotó: Csudai Sándor - Origo

Újabb hatalmas pofont kapott a börtönben lévő Dani Alves.

Elképesztő fordulat: az összes vádat ejtették a Manchester United felfüggesztett játékosa, Mason Greenwood ellen, akit 2022 januárjában tartóztatottak le nemi erőszak vádjával.

Óriási fordulat Mason Greenwood ügyében Forrás: AFP/Paul Ellis

Az Olasz Kupában a Juventus 1-0-s sikerével ejtette ki a Laziót, míg a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójából bepótolt mérkőzésén a Real Madrid 2-0-ra legyőzte a Valenciát a Santiago Bernabéu Stadionban.