Vágólapra másolva!
Újabb jó hírt kapott a Dárdai család: a legkisebb fiú Bence minapi Eb-győzelme után a középső fiúnak, Mártonnak is esélye nyílhat, hogy lemásolja öccse sikerét.

A 47 éves szakember két siker után harmadszor már nem tudta benntartani a Bundesligában a Hertha Berlin csapatát, így a következő idényben a másodosztályban szerepelhet csak a patinás klub. Szomorkodásra azonban így sincs ok a családban, a fiúk ugyanis szállítják a sikereket.

A legidősebb, Palkó, ha nem is könnyen, de azért benntmaradt csapatával, a Fehérvárral az NB I-ben. Ennél komolyabb bravúrt ért el a legkisebb fiú Bence, aki június 2-án az MTK budapesti otthonában lett Európa-bajnok a német válogatottal, mégpedig úgy, hogy a franciák elleni döntőben ő is értékesítette a 11-esét.

Most pedig itt az újabb siker, ugyanis Antonio Di Silva, az ugyancsak Európa-bajnokságra készülő német U21-es válogatott szövetségi edzője Dárdai Mártont is meghívta a bő keretbe.

A Hertha belső védője az idei szezonban 17 bajnokin léphetett pályára a kék-fehéreknél és egy gólt szerzett.

A 26 fős keretet június 14-én szűkíti 23 fősre Di Silva. A németek a június 21. és július 8. között Romániában és Georgiában sorra kerülő tornán sorrendben Izraellel, Csehországgal és Angliával találkoznak.