Női kézi: a Győr reagált Ambros Martín FTC-vel kapcsolatos kijelentéseire

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.08. 13:59
null
A Győr reagált Ambros Martín FTC-vel kapcsolatos kijelentéseire (Fotó: Nagy Gábor/Kisalföld)
Mint ismert, Bajnokok Ligája-bronzéremmel távozott a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától Ambros Martín, aki a négyes döntő után az M4 Sportnak adott interjújában arról beszélt, hogy azért volt számukra nehéz a magyar sorozatokban az FTC ellen, mert a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) a fővárosi együttest támogatja. A spanyol edző kijelentésére a kisalföldi klub is reagált.

 

„Nagyon nehéz legyőzni a Ferencvárost a hazai sorozatokban. Ez nem kifogás, nem azért mondom. És nemcsak azért, mert egy kiváló csapatról beszélünk, hanem azért is, mert a szövetség őket támogatja. Számos sportszerűtlen mérkőzésünk volt, olyan, mintha a Győr nem magyar csapat lenne, nem tartozna a többi közé. A játékosok megszállottá váltak, ezt nehezen tudták kezelni, de erről már beszéltem az elmúlt években is” – idézte Ambros Martínt az M4 Sport.

A spanyol szakember kijelentéseire a Győri Audi ETO KC is reagált a honlapján.

„A klub távozó szakvezetője saját véleményét fejtette ki az interjúban. Klubunk hisz a fair play és a sport írott, valamint íratlan szabályainak betartásában. A távozó vezetőedző nyilatkozatának szubjektív, a Magyar Kézilabda Szövetség semlegességét érintő kijelentéseivel nem értünk egyet, ezektől elhatárolódunk” – fogalmaztak a győriek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik