A nyár beköszöntével a lehetőségeink is megszaporodnak, ha újra a hétvégi menü összeállítására kerül a sor. Egyre több szezonális alapanyaggal dolgozhatunk, ráadásul a melegebb időnek hála, már a szabadba is tervezhetünk, akar magunknak, a barátoknak, vagy a családnak kell valami finomat összedobni ebédre. Így ha egy jó kerti főzést tervezgetünk, összeállításunknak köszönhetően már csak a desszert miatt kell a konyhába tevékenykedni. Te az "A", vagy a "B" menüt fogod elkészíteni? Variáld kedvedre a párosítást!
"A" menü
GULYÁSLEVES BOGRÁCSBAN >>>
RÁNTOTT GOMBA TURBÓPANÍRBAN >>>
RUMOS-KÓKUSZOS KOCKA >>>
"B" menü
TAVASZI ZÖLD MINESTRONE LEVES >>>
KLASSZIKUS SERTÉSPÖRKÖLT >>>
CITROMOS-TÚRÓS KEKSZES SÜTEMÉNY >>>
Ajánljuk még: