Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a hétvégi dupla menüsor, ami végre a bográcsban készült ételeknek is kedvez

default user icon
MME
A jövő hét közepén hivatalosan is kezdetét veszi a meteorológiai nyár, vagy ha jobban tetszik, elérkezik a naptári nyár első napja. Ilyenkor már illik a tűzrakóhelyet előkészíteni a bográcsozásokra, grillezésekre, hiszen nincs jobb egy kiváló, szabadban elkészített gulyásnál, vagy egy szaftos pörköltnél. Következő dupla menüs válogatásunkban ezért azokra is gondoltuk, aki hétvégéjüket egy filagória, vagy kedvenc szalonnasütő helyük mellett tervezik eltölteni.

A nyár beköszöntével a lehetőségeink is megszaporodnak, ha újra a hétvégi menü összeállítására kerül a sor. Egyre több szezonális alapanyaggal dolgozhatunk, ráadásul a melegebb időnek hála, már a szabadba is tervezhetünk, akar magunknak, a barátoknak, vagy a családnak kell valami finomat összedobni ebédre. Így ha egy jó kerti főzést tervezgetünk, összeállításunknak köszönhetően már csak a desszert miatt kell a konyhába tevékenykedni. Te az "A", vagy a "B" menüt fogod elkészíteni? Variáld kedvedre a párosítást!

"A" menü

GULYÁSLEVES BOGRÁCSBAN >>> 

RÁNTOTT GOMBA TURBÓPANÍRBAN >>> 

RUMOS-KÓKUSZOS KOCKA >>> 


 

"B" menü

TAVASZI ZÖLD MINESTRONE LEVES >>> 

KLASSZIKUS SERTÉSPÖRKÖLT >>>


CITROMOS-TÚRÓS KEKSZES SÜTEMÉNY >>> 


 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss