Chelsea: megegyeztek a Leedsszel, 60 millióért érkezhet brazil szélső – sajtóhír

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.06.28. 21:58
null
Raphinha szinte biztosan távozik a Leeds Unitedtől – most úgy tűnik, hogy a Chelsea-be (Fotó: AFP)
Fabrizio Romano olasz transzferguru információi szerint a Chelsea megegyezett a Leeds Uniteddel Raphinha átigazolásáról. A londoni együttes 60-65 millió fontot fizethet a brazil válogatott szélsőért, akivel még meg kell egyeznie a személyes feltételekről.

 

Kedd este újabb fordulatot vett a Raphinha-ügy. Volt már olyan, hogy az FC Barcelona állt a legközelebb a 25 éves támadó szerződtetéséhez, a hírek szerint olyan is, hogy az Arsenal vezette az érte folyó versenyfutást, de most úgy tűnik, a Chelsea lehet a befutó.

Az átigazolási ügyekben mindig megbízható Fabrizio Romano úgy tudja, a Leeds United elfogadta a londoni klub ajánlatát, amely – a bónuszokkal együtt – 60-65 millió fontot garantál az egyesület számára. Kulcsfontosságú tényezőnek bizonyult a tárgyalások során, hogy a Chelsea az átigazolási díj nagyobbik részét azonnal kifizetné. Ahhoz, hogy véglegessé váljon a transzfer, Raphinhának – és ügynökének, a korábbi Chelsea-játékos Decónak – még meg kell egyeznie a Bajnokok Ligája tavalyi győztesével a személyes feltételekről.

Romano hozzáteszi, a másik két kérő sem tétlenkedik, de amíg az Arsenal keddi szóbeli ajánlatára a Leeds nemet mondott, addig a Barcelona – a jelenlegi gazdasági helyzetében –nem is tud versenybe szállni a Chelsea által kínált összeggel.

A „kékek” Raheem Sterling átigazolásának ügyében tárgyalásban állnak a Manchester Cityvel is – jegyzi meg az olasz újságíró.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik