Képek: OnlyFans-oldalt indított, hogy a befolyt pénzből megvegye kedvenc focicsapatát

Vágólapra másolva!
2022.08.08. 17:52
Az elmúlt hetekben többször is írtunk olyan sportolókról, akik az OnlyFansre (erotikus tartalmak megosztására specializálódott platform) feltöltött fotóikból meggazdagodtak. Keyla Alves röplabdázó és Felice Herrig egykori UFC-harcos történetét már bemutattuk, most pedig egy olyan sztorit ismertetünk, melyben egy modell azért gyűjti a pénzt, hogy az előfizetői díjakból megvehesse kedvenc futballcsapatát – írja a The Sun és az indiatimes.com.
NEM SZÉGYENLŐS – GALÉRIÁNK A KÉPRE KATTINTVA NYÍLIK MEG! (Fotó: instagram.com/daniellachavezofficial)
NEM SZÉGYENLŐS – GALÉRIÁNK A KÉPRE KATTINTVA NYÍLIK MEG! (Fotó: instagram.com/daniellachavezofficial)

 

Egy chilei Playboy-modell, a 36 éves Daniella Chávez elhatározta, hogy megvásárolja az O'Higgins FC-t, mely szülővárosában, Rancaguában található. Ehhez pénz kell, méghozzá jó sok, de a modell kitalálta, miből lesz neki. Célja érdekében elindított egy OnlyFans-oldalt, ahol az előfizetői forróbbnál forróbb képeket láthatnak róla. Tekintve, hogy az Instagram-oldalára (16.6 millió követő) sem visszafogott fotókat tesz ki, sejthetjük, hogy aki szándékozik kifizetni neki havi 19 dollárt (nagyjából 7500 forintot) az OnlyFansen, az ennél is többet kap.

Chávez 2015-ben került először a reflektorfénybe, amikor azt állította, hogy lefeküdt Cristiano Ronaldóval.

„Cristianóval 2014 decemberében találkoztam az Egyesült Államokban. Többször is beszéltünk előtte Skype-on, és mivel úgyis Amerikában volt dolgom, összefutottunk…” – idéztük korábbi cikkünkben Chávezt, aki a Playboy chilei kiadásának címlapján többször is feltűnt már.

„Kezdetben nagyon félénk volt, de ahogy múlt az idő, megnőtt az önbizalma. Szeretett engem, de nem igazán tudta, hogy mutathatja ki. Nekem semmi más célom nem volt, csakhogy lefeküdjek vele. Imádom a testét, meg kellett tennem. Azt mondta, imádja a mellem, az arcom, és megőrül a gondolattól is, hogy egy Playmate-tel bújhat ágyba. CR-t ez láthatóan nagyon felizgatta” – tette hozzá.

Aztán 2020-ban azért cikkeztek róla, mert többségi tulajdonrészt vásárolt a chilei harmadosztályban szereplő egyik klubban. Most, két évvel később az O'Higginst vásárolná meg, melynek 1992 és 1993 között Manuel Pellegrini volt a vezetőedzője.

„Megtudtam, hogy eladó a klub, szóval elhatároztam, hogy összegyűjtöm rá a szükséges 20 millió dollárt (közel nyolcmilliárd forint) – árulta el a modell egy chilei rádióban, az ADN-ben. – Ennek érdekében regisztráltam az OnlyFansre, ahol még több Playboy tartalmú képek megtalálásával a szurkolók is segíthetik az akciómat.”

Megígérte, hogy „VIP-ajándékokat” sorsol majd ki azon rajongói között, akik a közösségi médiában népszerűsítik az oldalát.


Július 28-i Twitter-posztjában elújságolta, hogy már nyolcmillió dollárt (3.1 milliárd forintot) összegyűjtött, ugyanakkor a tulajdonos nem hajlandó neki majd eladni a klubot, mert kritizálta őket a közösségi médiában. Továbbá arról is beszélt, hogy a személye miatt nem tárgyalnának vele.

Hangsúlyozta, hogy szerinte ő és a stábja jobb vezetői lennének a klubnak, mint a mostaniak, és győztes csapatot hoznának létre. Nemcsak a részvételben gondolkodnak, hanem győztes gárdát akarnak építeni. Mivel nagy rajongója az együttesnek, alig várja már, hogy segíteni tudjon.

A vezetés elutasította azokat a vádakat, miszerint Chávez ajánlatát a háttere miatt vakon elutasítanák, s amennyiben komoly érdeklődésről van szó, hivatalos ajánlat érkezik, akkor leülnek vele tárgyalni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik