PSG: nem vicc, Neymar azért fizet barátainak, hogy szórakoztassák

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.10.03. 11:51
null
Neymar fizet barátainak, hogy bulikat szervezzenek neki (Fotó: AFP)
Nagyjából havi ötmillió forintot, 11 ezer dollárt fizet barátainak a Paris Saint-Germain brazil sztárja, Neymar, hogy azok eltereljék a figyelmét a futball okozta stresszről és partikat szervezzenek neki – írja a svájci Blick alapján a Bors.

A 30 éves brazil évi 40 millió eurót (16 milliárd forint) keres a PSG-nél, de ebből személyes környezete is részesül, hiszen a csapatban ott van legjobb barátja, Jota Amancio, az üzleti menedzser, Carlos Henrique, illetve a személyi fotós, Gil Cebola, aki Neymar közösségi oldalait is kezeli. Mindhárom barát Neymar Párizs külvárosában lévő villájában lakik.

A barátok arról is gondoskodnak, hogy eltereljék a brazil figyelmét a futball által okozott stresszről, emellett gyakran bulikat szerveznek és együtt járják a világot Neymarral – mindegyikük fizetést is kap barátjuktól.

Eduardo Mosa, aki korábban hat évig dolgozott Neymar tanácsadójaként, a Bleacher Reportnak arról beszélt, hogy annak ellenére, hogy nagyszerű tapasztalatokat szerzett a sztár közelében, Neymar mellett szinte megszűnt a magánélete.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik