Az alkohol ízét sem szereti, most mégis sör kerül a piacra a korábbi Real Madrid-sztár nevével

Gareth Bale, sör
Vágólapra másolva!
Gareth Bale beadta a derekát, így a legnagyobb brit kiskereskedelmi élelmiszerlánc áruházaiban már kapható a walesi futballválogatott sztárjának nevét viselő sör és ale.

A walei válogatott 1958 után második alkalommal szerepelhet labdarúgó világbajnokságon, miután pótselejtezőn kharcolta a részvételt a novemberben kezdődő katari tornán. A csapat kétségtelenül legnagyobb (sőt, egyetlen) sztárja Gareth Bale, aki mostantól a nevét viselő sör és ale készítménnyel népszerűsítheti hazája csapatát.

A Glamorgan Brewing Company nevű cég segítségével készülő italok valamennyi walesi Tescóban megvásárolhatók üvegenként 1,70 fontért.

A golfozásért még a focinál is jobban rajongó Bale, aki jelenleg az amerikai profi ligában, az MLS-ben szereplő Los Angeles FC-ben múlatja az idejét, saját bevallása szerint egyáltalán nem iszik, mert "nem szereti az alkhol ízét".

A régóta lecsapásra váró magaslabdának (Bale Ale...) most haszna is lesz amellett, hogy megszépíti a futballélményt: egyrészt így köszntik a 64 év után ismét vb-szereplő csapatot, másrészt pedig az amatőr labdarúgás támogatására fordítják a befolyt összeg egy részét.