Vb 2022: Courtois szerint a szivárogtatónak az utolsó napja lesz a válogatottban

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.29. 16:01
null
Courtois szerint aki kiszivárogtatta a belga öltözői balhét, annak utolsó napja lesz a válogatottban (Fotó: Getty Images)
Mint megírtuk, hatalmas a balhé a belga válogatottban, a játékosok pedig összevesztek egymással, és megbomlott Roberto Martínez csapatának egysége. A katari vb-n eddig a vártnál gyengébb teljesítménnyel, egy győzelemmel és egy vereséggel álló belga csapat kapusa, Thibaut Courtois Eden Hazard-hoz hasonlóan feldúlt volt a történtek után.

 

A Kanada elleni szerencsés győzelem után a mérkőzés legjobbjának megválasztott Manchester City-középpályás, Kevin De Bruyne is őszintén elmondta, valószínűleg csak a neve miatt kapta meg az elismerést, mert nem játszott jól. A Marokkó elleni 2–0-s vereség előtt De Bruyne a The Guardiannek elmondta, csapata azért nem lehet világbajnok, mert a 2018-ban bronzérmes gárda magja túl idős.

A 2. forduló után a középpályásba beleszállt Jan Vertonghen, most pedig a belga RTL Sport írta meg, hogy a Marokkó elleni meccs után hatalmas balhé tört ki a válogatott öltözőjében, főleg De Bruyne, Eden Hazard és Vertonghen esett egymásnak, s őket Romelu Lukaku választotta szét.

A hírek szerint Hazard a csapat szélsőjével, Leandro Trossard-ral már szóba sem áll, Courtois pedig többekkel összeveszett.

A Real Madrid kapusa szeretné megtalálni, ki volt az, aki kiszivárogtatta, hogy balhé volt a belga válogatott öltözőjében.

„Ha megtaláljuk, ki szivárogtatott, akkor annak az lesz az utolsó napja a nemzeti csapatban” – fogalmazott Courtois.

 

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
CSOPORTKÖR
3. FORDULÓ

December 1., csütörtök
16.00:
Horvátország–Belgium (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
16.00: Kanada–Marokkó (Tv: Duna World) – élőben az NSO-n!

AZ F-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Horvátország 2 1 1 4–1 +3 4
2. Marokkó 2 1 1 2–0 +2 4
3. Belgium 2 1 1 1–2 –1 3
4. Kanada 2 2 1–5 –4 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik