Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szavazzon, hogy az Advent Bazilika legyen Európa legjobb karácsonyi vására!

default user icon
MME
November 25-től lehet szavazni azon a nemzetközi online versenyen, ahol eldől, kié lesz az Európa legjobb karácsonyi vására cím. Az Advent Bazilika már két alkalommal, 2019–ben és 2021-ben is diadalmaskodott a rangos európai karácsonyi vásárokat tömörítő mezőnyben, megelőzve többek között Bécs, Gdansk, Bázel, Prága és Brüsszel hasonló ünnepi rendezvényeit. A szervezők idén is voksolásra buzdítanak mindenkit, hogy Magyarországra kerüljön a kitüntető cím.

Már teljes pompájában fogadja az ünnepelni vágyókat az Advent Bazilika. Meghitt adventi hangulat, az ünnepi időszak illatai, ízei, fényei és szívet-lelket melengető pillanatai, 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, szelfipont, jégpálya, valamint közel 120 minőségi kézműves és gasztronómia kiállító fogadja az érkezőket Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren.

Az Advent Bazilikát immár tizenkettedik alkalommal hozzák létre a szervezők, hogy semmihez sem hasonlítható ünnepi atmoszférát teremtve, minőségi időtöltést és különleges gasztronómiai kínálatot nyújtsanak a látogatóknak. A Szent István téren rendezett karácsonyi vásár nem csupán a magyar főváros, de az európai régió egyik legszebb ünnepi rendezvénye is egyben. A népszerű és kedvelt turisztikai célpont két alkalommal, 2019-ben és 2021-ben is elnyerte az „Európa legjobb karácsonyi vására” címet.

 
Az Advent Bazilika idén triplázhat a versenyen. November 25-én 0:00-kor indult az európai ünnepi rendezvények megmérettetése, ahol a közönség online felületen leadott szavazatai alapján dől el, mely vásár nyeri el és viselheti egy évig a kitüntető címet.

A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy adja le voksát december 8-ig az Advent Bazilkára ezen az oldalon, hogy újra Magyarországé legyen az elismerés.

Ezek is érdekelhetnek

Friss