Vb 2022: kiderült, miért ment haza Katarból az Arsenal védője – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.12.09. 10:38
null
Ben White nem tér vissza a katari vb-re (Fotó: Getty Images)
Mint azt megírtuk, még a nyolcaddöntő előtt hazautazott a katari világbajnokságról Ben White, az angol labdarúgó-válogatott hátvédje. A Daily Star szerint az Arsenal hátvédje azért hozott ilyen radikális döntést, mert az edzőtáborban összerúgta a port a válogatott másodedzőjével, Steve Hollanddel.

A brit bulvárlap szerint White nem érezte jól magát az angol csapat al-vakrai edzőközpontjában és a csapattársaival sem találta meg a közös hangot. Az utolsó cseppet a pohárban az jelentette, hogy az Arsenal játékosa a csapat szeme láttára különbözött össze Gareth Southgate szövetségi kapitány első számú segítőjével, Steve Hollanddel az Egyesült Államok elleni csoportmeccs előtt.

Holland állítólag azt rótta fel White-nak, hogy nem volt megfelelően informált az amerikai csapattal kapcsolatban. A sajtóhírek szerint a segédedző azt sem vette jó néven, hogy White a személyes statisztikáival sem volt teljesen képben.

A felek végül úgy döntöttek, hogy a 25 éves labdarúgó hazautazik a világbajnokságról és Raheem Sterlinggel ellentétben nem tér vissza az angol csapat edzőtáborába. Az angol szövetség (FA) nem kívánta kommentálni a sajtó értesüléseit.

Ben White egy mérkőzésen sem lépett pályára a katari világbajnokságon, a Wales elleni csoportmeccset betegség miatt hagyta ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik