18 másodpercen múlott, hogy a Barcelonába igazoljon a mexikói szupertehetség

Los Angeles Galaxy v Los Angeles Football Club: Western Conference Semifinals - 2022 MLS Cup Playoffs GettyImageRank2 Color Image soccer major league soccer Horizontal SPORT
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 20: Julian Araujo #2 of Los Angeles Galaxy jumps over the tackle of Diego Palacios #12 of Los Angeles FC during the first half of the Western Conference Semifinals of 2022 MLS Cup playoffs at Banc of California Stadium on October 20, 2022 in Los Angeles, California. Puig received a yellow card for the foul. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP (Photo by KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A számítógépes rendszer hibája után mindössze 18 másodpercen múlott, hogy a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona és Julián Araujo között ne történjen meg a sikeres szerződéskötés.

A Los Angeles Galaxy 21 éves, mexikói (korábban amerikai) válogatott jobbhátvédjével már mindenben megállapodott a katalán klub, ám egy számítógépes hiba miatt a Barcelona nem tudta időben elküldeni a szükséges dokumentumokat a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek (FIFA), így nem lehetett érvényes az átigazolás.

– nyilatkozta Mateu Alemany sportigazgató, a katalánok ugyanis kérelmet nyújtottak be a szervezetnél, hogy mégis engedélyezzék Araujo szerződtetését.

A spanyol média szerint van esély rá, hogy a FIFA rábólint az egyeszségre, ugyanis a Barcelona nem az első, hanem a második számú keretébe szeretné regisztrálni a 21 éves játékost, akiért megközelítőleg 6 millió eurót fizetnének.