A foci-vb bohócbírója most a spanyol bajnokságban vált nevetségessé - videó

fbl Horizontal
Referee Mateu Lahoz validates Atletico de Madrid's first goal during the Spanish league football match between Club Atletico de Madrid and Getafe CF, at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, on February 4, 2023. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokságon közröhej tárgyává váló Antonio Mateu Lahoz most a spanyol bajnokság mutatta meg, hogy mennyire rossz bíró.

A 60. percben az Atlético támadója Ángel Correa a leshatárról startolva egy kipattanóra egy pontos lövéssel vezetést szerzett a madridi csaptnak a Getafe elleni bajnokin. Mateu Lahoz azonban les miatt nem adta meg gólt, Diego Simeone pedig le is cserélte az argentin focistát. Ekkor jött a fordulat, a videozás után ugyanis kiderült, hogy Correa mégsem volt lesen, így már a kispadon ülve lett gólszerző. A csapattársak persze azonnal a kispadhoz rohantak, hogy megünnepeljék a találatot.

Így örült Correa már dzsekibe bújva a csapattársakkal:

Az ünneplés jogos, még úgyis, hogy a találat csak egy pontot jelentett végül, ugyanis Enes Unal tizenegyesből egyenlített a 83. percben.

Eredmények, La Liga, 20. forduló:
Atlético Madrid - Getafe 1-1 (0-0)
Elche - Villareal 3-1 (2-1)
Espanyol - Osasuna 1-1 (0-1)