Mourinho megszabadult a botrányhős játékosától, akit búcsúzóul meg is aláztak

AS Roma v Cagliari Calcio - Serie A Soccer Serie A Cagliari calcio Italia Rome AS Roma Cagliari Calcio italian serie A Sardinia Sardegna Jose’ Mourinho manager Serie A match Nicolo' Zaniolo Stadio Olimpico sympathy 16 January Horizontal GYPSY FOOTBALL MAT
Jose’ Mourinho manager of AS Roma shows sympathy to ě Nicolo' Zaniolo of AS Roma after substituting him during the Serie A match between AS Roma and Cagliari Calcio at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 16 January 2022. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az utolsó pillanatban sikerült új csapatot találnia magának az olasz válogatott focistának: Nicolo Zaniolo a törökországi átigazolási időszak utolsó óráiban a Galatasarayhoz szerződött.

A 23 éves támadó középpályás az elmúlt hónapokban többször is hangsúlyozta, hogy elégedetlen a fizetésével és szeretné elhagyni az AS Roma csapatát – ezzel kivívta magának a szurkolók haragját –, ám gyakorlatilag egyedül az angol Bournemouth érdeklődött iránta. Az az üzlet végül meghiúsult, ám

Zaniolo így sem maradt az olasz fővárosban, hiszen szerda este a Galatasaray játékosa lett.

A klub török rekordot jelentő 16,5 millió euróért igazolta le Zaniolót,

de a Roma bónuszokkal együtt majdnem 30 milló eurót is kaphat majd érte. A játékos négyéves szerződést írt alá, évente 3,5 millió eurós fizetéssel.

Távozásakor a rómaiak sportigazgatója, Tiago Pinto ezekkel a szavakkal köszönt el tőle a sajtótájékoztatón:
„Nyilván én is úgy gondolom, hogy megérdemlek egy bizonyos összeget, de