Férfi kézi: Stresszes volt az elmúlt tíz nap, örülök, hogy Veszprémben lehetek – Remili

Vágólapra másolva!
2023.02.09. 09:18
null
Remili örül, hogy itt lehet (Fotó: Szabó Miklós)
Mint azt megírtuk, Nedim Remili az anyagi gondokkal küszködő Kielcétől távozva a Telekom Veszprémben folytatja pályafutását. A nemrég még vb-döntőben pályára lépő játékost a Sport Televízió kamerái előtt mutatták be a veszprémi publikumnak a GOG ellen 37–36-ra elveszített mérkőzésen.


„Őszintén szólva az elmúlt tíz nap elég sűrű volt. Két-három szabadnapom volt a világbajnokság után, ezt követően elkezdődtek az egyeztetések a Veszprém és a Kielce között. Meg kellett találnunk a legjobb megoldást, ráadásul rövid időn belül, ezért ez az időszak nagyon stresszes volt mindenki számára. Nagyon örülök, hogy megszületett a megegyezés. Nehéz nézni a jövendőbeli csapattársaimat, mert már szeretnék nekik segíteni a pályán, de kihasználom az időmet, pihenek, hamarosan bevethető leszek”
nyilatkozta a Sport Tv-nek Nedim Remili.

Sok pletyka kering arról Lengyelországban, hogy mennyit fizetett a Veszprém a Kielcének átigazolási díj gyanánt. A média és a szurkolók körében 300 000, 500 000, 1 000 000 és 1 500 000 euróról szóló hírek is terjengtek, ám a tvpsport.pl szerint az utóbbi kettő összeg irreálisnak tűnik.

„Sajnálom, de erről nem nyilatkozhatok, a klubok között megállapodás tiltja. Talán egy év múlva elárulom, hogy többe került-e, mint Luka Cindric 2019-ben, amikor a Barcelonának adtuk el” – közölte Bertus Servaas, a Kielce elnöke.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 11. FORDULÓ
A-CSOPORT
Telekom Veszprém–GOG (dán) 36–37 (21–19)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik