Még mindig a bírót hibáztatják a Real Madridnál a Barcelona elleni vereségért

fbl Horizontal
Ricardo De Burgos Bengoetxea ítéletei nagy felháborodást váltottak ki madridi oldalon
Vágólapra másolva!
A Real Madrid a Barcelona elleni El Clásicót 2-1-re elveszítette a Camp Nou Stadionban és már 12 pont a hátránya a bajnokságban éllovas katalán csapattal szemben. A madridiak még mindig nem tudták megemészteni a vereséget és továbbra is a bírót okolják a történtekért.

A 81. percben, 1-1-es állásnál a Real Madrid a csereként pályára lépő Marco Asensio góljával 2-1-re vezetett, ám a videóbírós visszajátszást követően a játékvezető, Ricardo De Burgos Bengoetxea érvénytelenítette a találatot les miatt. A lesállás megállapításához valóban szükség volt a VAR segítségére, mert szabad szemmel nem lehetett megállapítani a minimális különbséget - Asensio centiméterekkel helyezkedett előrébb a Barca védőjénél.

A rangadó után a Real Madrid TV-nél egy négyperces videó készült, amelyben súlyos vádakat emeltek az El Clásicót vezető bíró ellen.

"Sajnos a mérkőzésnek megvolt a főszereplője: Ricardo De Burgos Bengoetxea, aki a VAR hűséges irányítójával, César Soto Gradóval együtt úgy döntött, hogy

távol tartja a Real Madridot a bajnoki címért való küzdelem minden esélyétől" -

hangzik a videóban.

"De már semmi sem lep meg minket egy olyan játékvezetővel kapcsolatban, aki mindig a Real Madridot sújtja az ítéleteivel.

hangzott a baszk játékvezetővel szembeni bírálat.

Ricardo De Burgos Bengoetxea ítéletei nagy felháborodást váltottak ki madridi oldalon Forrás: AFP/Josep Lago

A Realnál azt is sérelmezték, hogy a Barcelona fiatal sztárját, Gavit nem állította ki De Burgos Bengoetxea. "A 88. percben figyelmen kívül hagyta, hogy Gavi ellökte Ceballost. Korábban Carvajalt is lekönyökölte, mégsem kapott piros lapot.

hangzott a madridiak határozott véleménye.

Forrás