Szaúd-Arábia: Most már jobb ember vagyok – Cristiano Ronaldo

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.03.23. 15:21
null
Cristiano Ronaldo (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Erik ten Hag hónapokon át csak padoztatta Cristiano Ronaldót a Manchester Unitednél, a helyzet pedig annyira elmérgesedett, hogy szerződést bontottak a felek. CR a távozása után januárban aláírt a szaúdi Al-Naszrhoz. A klasszis csatár most a Sport Tv-nek nyilatkozott arról, hogy nem bánja az Angliában történteket, ugyanis jobb ember lett a történtek után.

 

„Néha át kell esni az ilyen nehéz időszakokon, hogy kiderüljön, kik vannak mellettem. Nem esik nehezemre kimondani, hogy a karrierem rossz úton haladt, de nincs idő búslakodásra. Az élet megy tovább, számomra pedig jó lecke volt. Amikor a hegy legtetején vagyunk, sokszor nem látjuk, mi van alattunk. Most viszont már fel vagyok készülve bármire. Fontos tanulság volt ez számomra, hiszen korábban soha nem éltem át ilyen nehézségeket. Most már jobb ember vagyok” – mondta Cristiano Ronaldo a Sport TV+-nak.

Új klubjáról és a szaúdi bajnokságról is nyilatkozott az ötszörös aranylabdás portugál sztár, aki többek között arról beszélt, hogy a szaúdi egy nagyon kompetitív liga, s ha folytatják a terveket, néhány éven belül a világ legerősebb bajnokságai között tarthatják számon.

A 38 éves klasszis támadó remekül kezdett a szaúdi élvonalban, nyolc mérkőzésen kilenc gólt szerzett az Al-Naszr színeiben, a bajnokságban a második helyen áll csapatával.

C. Ronaldo legközelebb csütörtök (ma) este bizonyíthat a portugál válogatottban, hiszen Roberto Martínez csapata Liechtenstein ellen játszik Eb-selejtezős mérkőzést Lisszabonban.

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
1. FORDULÓ
C-CSOPORT
20.45:
Olaszország–Anglia (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!
20.45: Észak-Macedónia–Málta
H-CSOPORT
16.00:
Kazahsztán–Szlovénia (Tv: Spíler2)
20.45: Dánia–Finnország (Tv: Arena4)
20.45: San Marino–Észak-Írország
J-CSOPORT
20.45: Portugália–Liechtenstein (Tv: Spíler2)
20.45: Szlovákia–Luxemburg
20.45: Bosznia-Hercegovina–Izland

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik