NB I: meglepetés – Yohan Croizet távozhat az Újpesttől

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2023.06.07. 06:50
null
Távozik a francia cselgép az Újpesttől? (Fotó: Török Attila)
A francia légiós, Yohan Croizet az újabb sérülése utáni rehabilitációját tölti, s nem lehet kizárni, hogy a felkészülést már nem az Újpesttel kezdi el...


Noha két évig még szerződés köti a Megyeri útra, nem lehet kizárni, hogy Yohan Croizet távozik Újpestről. A francia légiós rendkívül balszerencsés időszakot tudhat maga mögött, alig épült fel egyik sérüléséből, máris ismét hónapokra kidőlt a sorból.

Az elmúlt idényben mindössze öt mérkőzésen összesen 160 percet töltött a pályán. Felépülése után négyszer csereként lépett pályára, majd amikor végre a kezdőcsapat tagja lehetett (a Zalaegerszeg ellen 3–2-re megnyert meccsen), akkor a második félidő elején megsérült – ismét a jobb térdében szakadt el a keresztszalag...

A 31 éves csatár jelenleg is a rehabilitációját tölti, a nyári szünetben is edzésben marad, ám nem elképzelhetetlen, hogy a felkészülést már nem Újpesten kezdi el. Úgy tudjuk, a szakmai stáb nemigen számít rá, ha a klub megfelelő ajánlatot kap érte, hajlandó megválni tőle.

A francia futballista magyar barátnőjével él Budapesten, megszokta, megszerette az országot, így lehetséges, ha klubot vált is, láthatjuk még az NB I-ben. A gólerős játékos örömmel maradna Magyarországon, ám hogy miként alakul jövője, egyelőre nem tudni.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Dzenan Burekovic (bosnyák, Szpartak Szubotica – Szerbia), Märten Kuusk (észt, Tallinna FC Flora – Észtország), Matija Ljujics (szerb, Sabail Futbol Klubu – Azerbajdzsán), Máté Zsolt (Tiszakécske), Radosevics Ognjen (szerb, Szentlőrinc)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Távozók
: Nemanja Antonov
(szerb, MTK Budapest, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:
Fernand Gouré (elefántcsontparti, Westerlo – Belgium)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Yohan Croizet
(francia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik