Liverpool: a BL-döntő után a Bayernben folytathatja a támadó – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.27. 17:31
null
Mané hamarosan távozhat a Liverpoolból (Fotó: AFP)
A Liverpool szenegáli labdarúgója, Sadio Mané a Bajnokok Ligája-döntő után a Bayern Münchenben folytathatja pályafutását – írja a francia L'Équipe.

 

Mané júniusban a kontraktusa utolsó évébe lép, s korábban arról lehetett hallani, hogy a Barcelona és a Paris Saint-Germain is szívesen fogadná. A Liverpool szélsője néhány napja elmondta, a Real Madrid elleni BL-finálé után válaszol a jövőjével kapcsolatos kérdésekre.

Amennyiben hihetünk a legutóbbi sajtóhíreknek, egy harmadik klub lehet a befutó. Nevezetesen a Bayern München, amely a villámgyors támadóval pótolná a Barcelonába elvágyódó Robert Lewandowskit.

A L'Équipe szerint a szenegáli futballista már tárgyal is a német rekordbajnokkal, s a megállapodás is közel van – állítólag Hasan Salihamidzic sportigazgató találkozott is a játékos ügynökével. A francia lap úgy tudja, Mané 30 millió euróért válthat csapatot.


Jürgen Klopp is megszólalt a lehetséges transzferrel kapcsolatban.

„Sadio Mané a Bayernbe? Jelenleg nem is érdekelhetne ennél kevésbé. Most ő is csak a döntőre koncentrál. Nem ez az első alkalom, hogy az egyik játékosomat a Bayernnel hozzák szóba egy nagy meccs előtt” – mondta a német menedzser.


A 30 éves labdarúgó 2016 nyarán igazolt a Liverpoolhoz, amelynél 268 mérkőzésen 120 gólt szerzett és 48 gólpasszt osztott ki. A „vörösökkel” megnyerte az angol Ligakupát, az FA-kupát, az európai Szuperkupát, a Premier League-et és a Bajnokok Ligáját is.

A BL-ben szombaton ismét felülhet a trónra, így szépen búcsúzna a liverpooli szurkolótábortól – a korábbi aranylabdás Michael Owen tippje szerint Jürgen Klopp csapata simán felülmúlja a Real Madridot.

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ, PÁRIZS
21.00:
Liverpool (angol)–Real Madrid (spanyol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik