Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Konyhafőnök: A kék kötényes 'mosolygós gyilkos' jutott tovább elsőként a középdöntőbe - videó!

default user icon
MME
A Konyhafőnök tegnapi adásában kiderült: ki az, aki egyeneságon a középdöntőbe kerül Sárközi Ákos kék csapatából.

Azt már megszokhattuk, hogy, ha A Konyhafőnökben csapatfőzésre kerül sor, akkor drámában nem lesz hiány! Ezúttal a kékek alkottak kétfős csapatokat, mégpedig úgy, ahogy Sárközi Ákos fifkásan kigondolta: teljesen különböző habitusú embereket rakott párba, és várta, mi sül ki belőle. Nos, a dráma nem maradt el most sem: és, ha nem is estek egymásnak a versenyzők olyan elánnal mint a múlt héten a pirosaknál Anikó és Anna,  azért volt felfordulás és erőfitoktatás itt is.

Evelin, aki a második, citromtarte-sütős feladatban párjával együtt hátráltatást kapott az első feladatban nagyot arató Istvánéktól, igencsak felhúzta magát ezen, és azt jósolta: ha beszólnak a dupla adagban legyártott meringue-jére, az egész tepsit hozzájuk vágja. Azt is elmondta, hogy ő egy mosolygós gyilkos: bárkinek megteszi, amire kéri, bármilyen nehét feladattal találják is meg, aztán amikor kell kivillantja a foga fehérjét.

 

A legjobbak és a leggyengébben teljesítők ezúttal is párbajoztak. A zsűri döntése alapján, a legjobbak közül a körözöttes párbajt Evelin nyerte meg, így ő egyenes ágon került be a Középdöntőbe!

 

Az összecsapás másik ágán, Csillag Pál - aki egészségügyi okok miatt korábban feladta, majd vissza tudott térni a versenybe - végül búcsúzni kényszerült.

Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek

Friss