Vágólapra másolva!
Sajtóértesülések szerint a Chelsea mindenben megállapodott a három magyar válogatott játékost is foglalkoztató RB Leipzig labdarúgócsapatával, így Timo Werner hamarosan visszatérhet korábbi sikerei helyszínére.

Az átigazolásokkal kapcsolatban mindig jól értesült Fabrizio Romano vasárnap arról számolt be a Twitteren, hogy a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató RB Leipzig mindenben megállapodott a Chelsea-vel, így az 53-szoros német válogatott csatár visszatér Lipcsébe, ahol korábban 2016 és 2020 között játszott.

Werner a Leipzig játékosaként 158 tétmérkőzésen 93-szor volt eredményes és 40 gólpasszt adott. Az olasz sportújságíró beszámolója szerint Werner nem kölcsönbe kerül a németekhez, hanem végleg.

Willi Orbán és Timo Werner hamarosan ismét egy csapatban játszhat Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A 26 éves támadónak látványosan nem ment a játék a Chelsea-nél, 89 tétmérkőzésen csupán 23 gólt jegyzett. A távozása pedig régóta téma, mivel több játéklehetőséghez szeretne jutni, hogy kiharcolja helyét a téli világbajnokságon a német válogatottban, a Chelsea-ben azonban annak ellenére sem volt biztos a helye, hogy a nyáron távozott Romelu Lukaku.