MU: egyre nagyobb a pánik, a PSG kegyvesztettje a radaron – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.08.12. 09:39
null
Icardi a következő célpontja a Manchester Unitednek (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a Paris Saint-Germain 29 éves argentin csatárát, Mauro Icardit szerződtetné – írja a tycsport.com


A Paris Saint-Germain a nyári átigazolási időszakban mindenképp értékesíteni szeretné Mauro Icardit, akivel a 2022–2023-as idényben egyáltalán nem számol a fővárosiak vezetőedzője, Christophe Galtier.

A 29 éves futballista iránt két csapat érdeklődik: a Galatasaray és a Manchester United. A TyC Sports szerint Icardi inkább a „vörös ördögöket” választaná, s egy kölcsönszerződés könnyen elképzelhető.

A török együttes viszont nagyon szeretné szerződtetni a csatárt – Wanda Nara, Icardi felesége és ügynöke állítólag már háromszor is találkozott a Galatasaray képviselőivel, hogy tárgyaljanak a lehetséges transzferről.

Úgy tűnik, a Manchester Unitednél továbbra sem tanulnak: alig telt el néhány nap, hogy a szurkolók kiakadtak a Marco Arnautovicért tett ajánlat miatt, most újabb kiöregedő csatárra vetettek szemet. Bár Icardi még „csak” 29 éves, az elmúlt két éve egyáltalán nem úgy alakult a PSG-nél, ahogyan azt eltervezte. A 2021–2022-es kiírásban 30 mérkőzésen lépett pályára, mindössze öt gólig jutott.

Az Old Traffordon egyértelműen eluralkodott a pánikhangulat, hiszen az idei nyári átigazolási időszakban sem sikerült igazán megerősíteni a keretet – csak Christian Eriksen, Lisandro Martínez és Tyrell Malacia érkezett az együtteshez.

Továbbra is kérdéses Cristiano Ronaldo jövője a klubnál, ráadásul Marcus Rashford is távozhat a francia bajnokhoz.

Ahogyan a korábbi menedzserek nagy része, úgy Erik ten Hag sem kapja meg egyelőre a kellő támogatást a Manchester United vezetőségétől – a holland szakember Darwin Núnezt, Antonyt és Frenkie de Jongot szerette volna szerződtetni. A Barcelona középpályásának még mindig nem dőlt el a sorsa, de sajtóhírek szerint a 25 éves futballista nem szívesen igazolna az MU-ba.

A rajongóknál a Brightontól hazai pályán elszenvedett 2–1-es vereség után telt be a pohár – Twitteren a #EmptyOldTrafforddal szeretnék elérni, hogy a Liverpool elleni rangadón üres lelátók előtt lépjenek pályára Cristiano Ronaldóék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik