PL: a „szentek” legendája kiborult, amiért menye regisztrált az OnlyFansre – képek

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.08.12. 16:26
A Southampton klublegendája, Matt Le Tissier összeveszett fiával, Mitchell-lel és menyével, Alexszel, amiért a négygyermekes anyuka regisztrált az OnlyFansre – írja a Mirror.
ALEXRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/alexletissier)
ALEXRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/alexletissier)

A „szentek” egykori kiváló játékosa nem örül annak, hogy fia felesége a pandémia alatt regisztrált az OnlyFansre (erotikus tartalmak megosztására specializálódott platform). Még úgy sem nézi ezt jó szemmel, hogy a nő alapvetően a családja eltartása, a gyerekek étkeztetése miatt hozta meg ezt a döntést.

A The Sunt idézve azt írja a Mirror, hogy Matthew Le Tissier a jövőben nem kíván foglalkozni a fiával és a menyével. Mitchell – aki kiáll felesége mellett – egy interjúban elárulta, hogy már több mint egy éve nem beszélt a családjával.

„Nem vették jó néven. Számítottam arra, hogy nem fognak egyetérteni a döntésünkkel, de reméltem, hogy elég nyitottak lesznek ahhoz, hogy elfogadják, és hogy mi így láttuk jónak” – mondta Mitchell.


A Southampton legendája, az 53 éves Matt Le Tissier – aki 1986 és 2001 között erősítette a „szenteket” –, amikor megtudta, hogy menye milyen munkába kezdett, azt kérte tőle, hogy ne használja többé a vezetéknevét.

„Ez először nagyon megviselt – emlékezett vissza Alex, akit rosszul érintett, hogy az emberek azt hiszik róla, csak a neve miatt vált ismertté. – Már azelőtt sok rajongóm volt, hogy férjhez mentem volna. A követőimet az Instagramon (közel 33 ezer – a szerk.) a blogolásból, influenszerkedésből hoztam össze. Nem kellett hozzá egy ismert ember neve. Bántó, hogy azt gondolják, hogy a nevet csak a befolyás és a pénzszerzés miatt vettem fel.”

Matt Le Tissier a Soton játékosaként 1996-ban (Fotó: Getty Images, archív)
Matt Le Tissier a Soton játékosaként 1996-ban (Fotó: Getty Images, archív)

A Sportbible a cikkében azt írja, Alex már a házassága előtti is Soton-szurkoló volt. A csapat drukkereinek azonban nem tetszik, hogy összeveszett az ikonikus játékossal, ezért mindenfajta üzenettel találják be őt.

„Úgy érzem, hogy gyűlölnek engem. Még nagyon sokan vannak, akik szeretnek, de a kilencven százalékuk utál” – jegyezte meg.

A 30 éves nő az OnlyFansen havi 4.17 fontot (nagyjából kétezer forint) kér el a rajongóitól a képei megtekintéséért, valamint azért, hogy online kapcsolatba léphessenek vele. Úgy tudni, havi 3000 fontot (1.4 millió forint) keresett már a fotóival. Alex szerint az oldalának köszönhetően megváltozott az élete. Azt írja, hogy szereti jól érezni magát, és másokat megismerni.

Alex egyébként a későbbiekben camgirlként feltűnt egy televíziós csatornán is. Minden bizonnyal ekkor figyelt fel rá az a Premier League-ben játszó futballista, aki az Instagramon privát üzenetben kért egy „randit” tőle – hívta fel a figyelmet a Daily Star.

A labdarúgóról azt tudni, hogy a 20-as évei elején jár, és 600 fontot (nagyjából 280 ezer forint) ajánlott fel a nőnek a találkozóért, aki ezen megsértődött.

„Az Instagramon írt, de nem válaszoltam neki, mert annyira sértő volt – árulta el Alex. – Rengeteg pénzt keres, ám csak hatszáz fontot ajánlott. Valószínűleg azt gondolta, hogy mivel futballista, igent mondok neki, de tudom, hogy mennyit érek.”

Férje, Mitchell is csak nevetett rajta, hiszen egy ilyen magas szinten játszó futballistának ez csupán aprópénz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik