Nyolc hónappal a kislánya születése után az Arsenal sztárját elhagyta a barátnője

fbl Horizontal
Arsenal's Brazilian striker Gabriel Jesus celebrates after scoring their second goal during the English Premier League football match between Arsenal and Leicester City at the Emirates Stadium in London on August 13, 2022. (Photo by ADRIAN DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Gabriel Jesus, az Arsenal brazil válogatott focistája nyolc hónappal a kislánya születése után szakított gyermeke anyjával, a 21 éves Raiane Limával.

A 21 éves influenszer a közösségi-oldalán tudatta, hogy szakított az Arsenal sztárjával, a közös képeiket pedig eltávolította az Instagramról.

Gabriel Jesus és Raiane Lima a kislányuk születése után Forrás: dejesusoficial@instagram

A szakítás mindössze nyolc hónappal azután történt, hogy Raiane életet adott kislányuknak, Helenának.

A 21 éves influenszer azt írta az Instagram-sztorijában, hogy "akik ünnepelni akartak, azok most ünnepelhetnek – különösen a családtagok"

A már eltávolított Insta-sztoriban Raiane Lima hangsúlyozta, hogy jól kijöttek Gabriel Jesusszal, de olyan rengeteg külső tényező szólt bele a kapcsolatukba, ő pedig nem akarja belekényszeríteni magát egy olyan helyzetbe, ami felemészti.

Gabriel Jesus a katari világbajnokságon megsérült a Kamerun elleni csoportmeccsen, ezért meg kellett műteni a térdét. Az orvosok három hónap kihagyást jósoltak neki.

Habib Nurmagomedov és Gabriel Jesus Forrás: khabib_nurmagomedov@instagram

A brazil támadó a múlt hétvégi Manchester United elleni meccset a helyszínen tekintette meg az UFC-legenda Habib Nurmagomedov társaságában, akinek azt mondta, hogy öt hét múlva újra visszatér a pályára.