Teljesen összetört Piqué édesanyja: Shakira megtiltotta a gyerekeinek, hogy felhívják a nagymamájukat

Gerard Piqué, Shakira
Colombian musician Shakira and partner Kosmoa Founder and President, Spanish football player Gerard Pique attend the Davis Cup Presentation on September 5, 2019 in New York. (Photo by Bryan R. Smith / AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona korábbi sztárfocistájának, Gerard Piquének az édesanyja a hírek szerint teljesen összetört, miután a játékos exe, Shakira megtiltotta a gyerekeiknek, hogy felhívják a nagymamájukat.

A kolumbiai énekesnő a sztárpár elválását köveően többször összetűzésbe keveredett egykori anyósával. Nemrég attól volt hangos a sajtó, hogy Shakira egy életnagyságú voodoo-boszorkányt állított fel spanyolországi otthonának erkélyén, mely éppen szemben van ex-anyósa lakásával, majd az énekesnő teljes hangerővel bömböltette a hangszórókból legújabb dalát, melyben Gerard Piqué mellett a Barcelona-ikon legújabb szerelmének is üzent.

Most pedig a "szappanopera" legújabb híre szerint Shakira állítólag megtiltotta fiainak, a hét éves Sashának és a tíz éves Milannak, hogy beszéljenek a nagymamájukkal, Montserrat Bernabéuval.

Montserrat Bernabéu nem beszélhet az unokáival Forrás: AFP/Lluis Gene

Az exanyós ugyanis támogatja a fia, Piqué és az új szeretőjének, Clara Chia Martinak a kapcsolatát.

A Marca szerint a tekintélyes orvost, Montserrat Bernabéut teljesen "elpusztította" a Shakira által kirobbantott háború.

Pedig egyes bulvároldalak szerint nem is volt annyira rossz Shakirához a nagymama, ugyanis Piqué anyja korábban a végsőkig harcolt, hogy segítsen a párnak kibékülni.

Azonban a helyzet már odáig fajult, hogy a Sun értesülése szerint

Shakira állítólag elkezdett falat építeni a két ház közé, a szomszédok már betonkeverőt is láttak a telken.

Piqué eközben csak további olajat öntött a tűzre, miután az Instagram először mutatkozott közös képen az új barátnőjével.