Vágólapra másolva!
Súlyos sérülést szenvedett az új-zélandi rögbisztár, Danny Levi, miután egy ütközés során eltörött az állkapcsa az ausztrál és új-zélandi csapatokat felvonultató Nemzeti Rögbiligában (NRL) szereplő Canberra Raiders és a Cronulla Sharks mérkőzésén.

Levi mindössze két perce volt a pályán, amikor a Sharks támadójával, Teig Wiltonnal ütközött. Az orvosi csapat azonnal a pályára rohant, a 25 éves játékos pedig vérző arccal és néhány fog nélkül volt kénytelen elhagyni a pályát. A Fox League információi szerint a félidőben az illetékes versenybizottság tagjainak kellett kimenni a pályára megkeresni a játékos hiányzó fogait.

Levi számára jó hír lehet, hogy végül sikeresen megtalálták az összes kihullott fogát a pályán, azonban az eltörött álkapcsa miatt műtét vár rá, így várhatóan nyolc-tíz hetet lesz kénytelen kihagyni.

Annak ellenére, hogy a Raiders szinte a teljes meccsre elveszítette egyik legjobb játékosát, végül sikerült megszerezni szezonbeli első győzelmét, miután 24-20-ra legyőzte a Sharks csapatát.