Döntött a Veszprém kézilabdacsapata: a junior játékosait küldi pályára

REMILI, Nedim; PECHMALBEC, Dragan; ROSTA Miklós; CORRALES, Rodrigo
Szeged, 2023. március 22. Rosta Miklós (b), a Szeged, valamint Pechmalbec Dragan (b2), Corrales Rodrigo (j2) és Remili Nedim (j), a Veszprém játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája rájátszásában, az 1. forduló első, OTP Bank-Pick Szeged - Telekom Veszprém mérkőzésén a Pick Arénában 2023. március 22-én.
Vágólapra másolva!
A juniorcsapatával áll ki a férfi kézilabda SEHA Liga negyeddöntőjére a címvédő Telekom Veszprém.

A veszprémiek a szerb Partizan Beograddal találkoznak a legjobb nyolc között, az első meccset idegenben játsszák jövő szerdán, a visszavágóra hazai pályán kerül sor egy héttel később.

A felnőttekre mind a két SEHA Liga-negyeddöntős héten fontos mérkőzések várnak, előbb a Magyar Kupában mérettetik meg magukat, majd Szegedre utaznak bajnoki meccsre - írták indoklásul a klub honlapján, miért döntöttek úgy, hogy az U21-es csapat áll ki a szerbek ellen.

A juniorok 2022 novembere óta veretlenek az NB I/B-ben, az előző fordulóban sorozatban tizedszer nyertek, így jelenleg a harmadik helyen állnak a tabellán. Nem először fordul elő, hogy a Telekom Veszprém a juniorcsapatát küldi pályára a SEHA Ligában: 2019 őszén a fiatalok idegenben 26-23-ra, házigazdaként pedig 37-32-re legyőzték az orosz Szpartak Moszkvát a csoportkörben.

A mostani szezonban a magyar csapatnak nem kellett pályára lépnie a csoportkörben, csak a negyeddöntőben kapcsolódik be a küzdelmekbe.