Igazi világsztárt ad ajándékba a Diósgyőr a klub bérleteseinek

NB II, Nemzeti Bajnokság II, foci, labdarúgás, DVTK - Budafok
Vágólapra másolva!
2023. június 2-án és 3-án az ötéves DVTK Stadion ad otthont a hagyományteremtő szándékkal életre hívott Diósgyőrfesztnek, amelyen idén a legnagyobb hazai sztárok és egy belga világsztár DJ szórakoztatja a kilátogatókat. A DVTK vezetése úgy döntött, hogy klub tavalyi bérletesei mind a két napon ingyenesen léphetnek be a fesztivál területére, a klub ezzel is szeretné meghálálni az egész éves kitartó buzdításukat.

Diósgyőrfeszt - Miénk a pálya!

A klubvezetés úgy döntött, hogy szeretné a leghűségesebb szurkolóknak utólag is megköszönni azt, hogy a Merkantil Bank Ligában is kitartóan szurkoltak és egyfajta megelőlegezett bizalomként bérletet vásároltak, ezért döntöttünk úgy, hogy megvendégeljük őket a Diósgyőrfesztre. A 2018-ban az év stadionjának választott DVTK Stadionban még soha nem volt élőzenei koncert, így valóban most lehet először "miénk a pálya" - nyilatkozta dr. Világi Péter, a DVTK kommunikációs és marketing igazgatója. -

Először lesz élőzenei koncert a DVTK Stadionban Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A DVTK tavalyi (2022/2023-as) labdarúgó bérletesei a fesztivál mindkét napján ingyenesen tekinthetik meg a koncerteket a színpad előtti területen (állójegy), ezt megelőzően semmilyen más teendőjük nincs, regisztrációs jegyet sem szükséges váltaniuk, a beléptető kapu felismeri a bérlet vonalkódját. A bérletek ez esetben nem helyre szólnak.

A Diósgyőrfeszt programjáról ITT lehet tájékozódni.