Kirabolták a Juventus focistájának az otthonát, hatalmas az anyagi kár

Juventus v Juventus B - Pre-Season Friendly Juventus v Juventus U23 - Friendly match juventus juventus u23 villar perosa firendly match turin spo soccer Kaio Jorge Horizontal FOOTBALL, Kaio Jorge
Kirabolták a Juventus brazil focistáját, Kaio Jorgét
Vágólapra másolva!
A La Stampa című lap értesülései szerint nehéz pillanatokat élt át az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus brazil támadója, Kaio Jorge. A fiatal játékost - aki sérülés miatt az egész szezont kihagyta - kirabolták. 

A hírek szerint a betörők

ékszereket, ruhákat, órákat és különböző számítástechnikai eszközöket vittek el - iPad, Airpods -, majd a brazil játékos Range Roverével távoztak.

A veszteség az autó nélkül is több ezer euróra rúg.

Kirabolták a Juventus brazil focistáját, Kaio Jorgét Forrás: NurPhoto via AFP/Alberto Gandolfo/NurPhoto/Alberto Gandolfo

Kaio Jorgénak egyébként sem voltak jó évei mostanság. A Santos tehetségéért 2021 nyarán a Milan és a Juventus harcolt, végül az utóbbihoz igazolt 3 millió euró plusz bónuszért. Azóta a 21 éves játékos mindössze kilenc alkalommal lépett pályára a Serie A-ban és kétszer az Olasz Kupában, összesen 124 percet töltött a pályán. Igaz, 2022 februárjában súlyos térdsérülést szenvedett, és több mint egy év elteltével még mindig nem épült fel teljesen.