Vágólapra másolva!
A Denver Nuggets 109-94-re nyert szerdán a Miami Heat vendégeként, ezzel összesítésben 2-1-re vezet az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) döntőjében. A harmadik meccsen oyan futballsztárok tűntek fel a nézők között, mint a brazil Neymar és a világbajnok Paul Pogba.

A finálé harmadik mérkőzésén a coloradói alapszakaszgyőztes szinte végig előnyben volt, és szerb vezére, a kétszer is az idény legjobbjává választott Nikola Jokic 32 pontból, 21 lepattanóból és 10 gólpasszból álló tripla duplát ért el, ilyen statisztikákra pedig még nem volt példa az NBA-döntők történetében. Klubtársa, Jamal Murray 34 ponttal, 10 lepattanóval és 10 gólpasszal zárt, és a liga fennállása során először fordult elő, hogy egy meccsen két csapattárs is legalább 30 pontos tripla duplával rukkoljon elő.

A floridaiak legjobbjai közül Jimmy Butler 28, Bam Adebayo pedig 22 pontot és 17 lepattanót gyűjtött, de ezúttal nem sok segítséget kaptak a többiektől.

A meccsen feltűnt a PSG brazil világsztárja, Neymar, és a franciák világbajnok középpályása, Paul Pogba. Mindkét játékos láthatóan nagyon jókedvű volt a meccsen, és meg is mutatták a kamerának, hogy melyik csapatnak szurkoltak.

Neymar még egy Jimmy Butler mezt is vidáman mutogatott.