Hiába van jegye a BL-döntőre, a teniszsztár nem megy ki a meccsre

tenisz Alexander Zverev Roland Garros
Germany's Alexander Zverev reacts as he plays against US' Brandon Nakashima during their men's singles match on day six of the Roland-Garros Open tennis tournament at the Court Suzanne-Lenglen in Paris on May 27, 2022. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
Bár van jegye a mérkőzésre, Alexander Zverev kihagyja a szombat (ma) esti párizsi labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőt, a francia nyílt teniszbajnokságon ugyancsak nyolcaddöntős Rafael Nadal azonban úgy tervezi, hogy ott lesz a Stade de France-ban kedvenc csapata, a Real Madrid és a Liverpool összecsapásán.

"Egy Grand Slam-tornán játszom, és vasárnap is pályára lépek. A meccs majdnem éjfélig tart, aztán még vissza is kell érni a szállodába. Az már túl késő" - mondta az olimpiai bajnok német játékos, aki a televízióban követi majd az összecsapást.

Alexander Zverev kihagyja a BL-döntőt Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

"Jürgen Klopp nagy rajongója vagyok, így inkább a Liverpoolnak szurkolok" - tette hozzá Zverev.

A 21-szeres Grand Slam-győztes, 13-szoros Roland Garros-bajnok Nadal is játszik vasárnap, de ő úgy tervezi, hogy a helyszínen nézi meg a BL-döntőt, már csak azért is, mert a királyi gárda nagy rajongója.

"Ha jól leszek, mindenképpen kimegyek a stadionba. És arra számítok, hogy jól leszek" - mondta Nadal, aki a hét utolsó napján a kanadai Felix Auger-Aliassime-mel csap össze a nyolcaddöntőben.