Óriási botrány: elképesztő tömegverekedés tört ki egy amerikai sporteseményen - videó

Seattle Mariners v Los Angeles Angels GettyImageRank1 american league national league bestof topix Horizontal SPORT BASEBALL
ANAHEIM, CALIFORNIA - JUNE 26: The Seattle Mariners and the Los Angeles Angels clear the benches after Jesse Winker #27 of the Seattle Mariners charged the Angels dugout after being hit by a pitch in the second inning at Angel Stadium of Anaheim on June 26, 2022 in Anaheim, California. Ronald Martinez/Getty Images/AFP (Photo by RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi baseball-bajnokságban (MLB) megrendezett Seattle Mariners-Los Angeles Angels mérkőzés hatalmas botrányba fulladt, több edző és játékos is összeverekedett.

A második játékrészben robbant ki a tömegverekedés, amikor többen megrohamozták a kispadot és a pálya szélén az egyik lelátó előtt elkezdték ütni egymást a játékosok és az edzők.

A botrányt az Angels dobójának, Andrew Wantznak a megmozudulása váltotta ki, aki több mint 146 kilométeres sebességgel vágta a labdát az ellenfél játékosához, Jesse Winkerhez.

Ezt követően elszabadultak az indulatok, és egymásnak estek a felek.

Mindkét menedzsert, valamint hat játékost kiállítottak a verekedés után. A csapatok végül 17 percnyi megszakítást követően tudták folytatni a mérkőzést, amelyet az Angels nyert meg 2-1-re a Mariners ellen.

Forrás