Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Majonéz miatt lövöldözött a gyorsétteremben

default user icon
MME
Az ámokfutásban a Subway gyorsétterem egyik női alkalmazottja a helyszínen életét veszítette, míg egy másikat kritikus állapotban szállítottak kórházba. A rendőrég nyomoz az ügyben.

A rendőrség információi szerint az atlantai gyorsétteremben történt lövöldözés oka egészen megdöbbentő. Az elsődleges információk szerint úgy tudni, hogy a 26 éves alkalmazottnak azért kellett meghalnia, mert egy kisebb vita alakult ki az elkövető szendvicsébe került majonéz mennyisége miatt. 

A lövöldözés következtében a másik áldozatot kritikus állapotban szállították kórházba, aki egyébként saját fia előtt kapta a találatot az étteremben. A Subway egyik társtulajdonosa elmondta, hogy az étterem harmadik dolgozója rálőtt a fegyveresre, aki csak ezután lépett meg a helyszínről.

A 36 éves férfit - aki képtelen megoldani a konfliktusait erőszak nélkül - azóta már elfogta a rendőrség. Úgy tudni, hogy zsaruk jól ismerik, hiszen korábban is bőven volt már a rovásán. Az étterem vezetése elmondta, hogy a két fiatal nő három hete kezdett a gyorsétteremben, munkájukat pedig mintaszerűen végezték.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss