Leeds: a Chelsea után a Barca is ajánlatot tett a brazilért

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.30. 21:57
null
A hírek szerint a Leeds már elfogadta a Chelsea ajánlatát, de Raphinha a katalánoknál folytatná a pályafutását (Fotó: AFP)
Fabrizio Romano olasz transzferguru információi szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata is ajánlatot tett Raphinháért, ám a brazil jelenlegi csapata, a Leeds United tartja magát a Chelsea-vel kötött megállapodásához.

 

Az átigazolási ügyekben mindig megbízható Fabrizio Romano úgy tudja, hogy a Leeds United tiszteletben tartja a Chelsea-vel kötött megállapodását, és továbbra is arra vár, hogy Raphinha, valamint ügynöke, a játékosként a katalán és a londoni csapat színeiben is szereplő Deco rábólintson a személyes feltételekre.

Romano szerint a Leeds kedd este elfogadta a kékek ajánlatát, amely – a bónuszokkal együtt – 60-65 millió fontot garantál az egyesület számára. Kulcsfontosságú tényezőnek bizonyult a tárgyalások során, hogy a Barcelonával ellentétben a Chelsea – amely Raheem Sterling átigazolásának ügyében tárgyalásban áll a Manchester Cityvel is – az átigazolási díj nagyobbik részét azonnal kifizetné.

A Marca ugyanakkor úgy értesült, hogy az Arsenal által is körbeudvarolt 25 éves támadó legszívesebben Barcelonában folytatná a pályafutását, ám az idő nem a katalánoknak kedvez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik