Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Sevilla a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a 38-szoros spanyol válogatott játékost, Iscót.

A 30 éves játékos szerződése június 30-án járt le a Real Madridnál, amely nem hosszabbított vele, így ingyen szerezte meg őt az andalúz együttes. A Sevilla közleménye szerint Iscónak még át kell esnie az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, amire a hírek szerint hétfőn kerülhet sor, ezt követően majd két évre ír alá új csapatához, amely az előző idényben a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyen végzett a La Ligában.

A spanyol támadó középpályást 2013-ban szerződtette a Real Madrid a Málagától. A fővárosi együttes színeiben ötször nyerte meg a Bajnokok Ligáját, háromszor a spanyol bajnokságot, illetve elhódította a spanyol Király-kupát, valamint klubvilágbajnokságot, spanyol szuperkupát és az európai Szuperkupát. A Real Madridban összesen 352 tétmérkőzésen 53 gólt szerzett és 56 gólpasszt adott. Az előző idényben azonban csak elvétve szerepelt Carlo Ancelotti vezetőedző irányítása alatt, mindössze 17 tétmérkőzésen kapott lehetőséget.

Isco a Sevillában folytatja Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Isco a Sevilla harmadik nyári igazolása a brazil válogatott védő, Alex Telles és az ugyancsak hátvéd Marcao után. Az andalúz csapat pénteken az Osasuna vendégeként kezdi meg a La Liga új idényét.