Vágólapra másolva!
Az ESPN értesülése szerint a francia bajnok Paris Saint-Germain felvette a kapcsolatot a Manchester Uniteddal az angol válogatott támadó, Marcus Rashford átigazolása kapcsán.

Christophe Galtier, a PSG edzője elmondta, hogy Mauro Icardi, a csapat argentin támadójával nem számol a jövőben, a helyére pedig új csatárt keres a párizsi csapat. Galtier a csütörtöki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy Kylian Mbappé, Lionel Messi, Neymar, Hugo Ekitike és Pablo Sarabia mellé még egy támadóra van szüksége, a klub pedig egy olyan játékos leigazolásán dolgozik, aki szélsőként és középcsatárként is játszhat.

Mbappé és Rashford csapattársak lehetnek Párizsban Forrás: AFP/Franck Fife

Ez a profil tökéletesen ráillik Rashfordra, aki állítólag már találkozott is a Paris Saint-Germain képviselőivel, és nyitott lenne a váltásra, ugyanis az utóbbi években nagyon beleszürkült a Manchester Unitedba, és az angol válogatottban is elvesztette a helyét.

A 24 éves Marcus Rashfordnak még egy év hátra van a szerződéséből, de van benne egy újabb szezonra szóló opció, amelyet egyedül a klub aktiválhat, vagyis gyakorlatilag két éve van hátra az angol csapatnál, az pedig azt jelenti, hogy a Manchester United komoly összeget is megkérhet érte.

Rashford 303 meccsen 93 gólt lőtt és 57 gólpasszt adott a Manchester Unitedban, az előző szezonban viszont csak ötször volt eredményes, így az angol csapat nagy valószínűséggel nem döntene átigazolási rekordot az esetleges eladásával.