Barcelona: a kiszemelt már ki is került a Chelsea keretéből

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2022.08.12. 17:00
A Chelsea menedzsere megerősítette, hogy azért nem edzett pénteken a csapattal Marcos Alonso, és azért nem került be a meccskeretbe, mert valószínűleg az FC Barcelonához igazol.

Régóta írnak már arról az angol és a spanyol lapok, hogy a Barcelonához szeretne távozni a Chelsea-től a 31 éves spanyol bal oldali mindenes, a kilencszeres válogatott Marcos Alonso.

A labdarúgót az angolok hat éve 23 millió euróért vették a Fiorentinától, a szerződése jövőre lejár, és váltani szeretne – miután a Barcelona anyagi ügyei rendeződni látszanak, Alonso engedélyt kapott a Chelsea menedzserétől, Thomas Tucheltől, hogy ne vegyen részt a pénteki edzésen, és a szakember nem számol a játékossal a hétvégi, Tottenham elleni rangadón sem.

Az igazolás különleges mellékízét az adja, hogy Alonso a Real Madrid nevelése, édesapja, id. Marcos Alonso játszott a Barcában (és az Atlético Madridban, utóbbit edzette is), az ő édesapja pedig a Real Madrid egykori középső és jobb oldali védője, az ötszörös BEK-győztes Marquitos!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik