Hivatalos ajánlatok is érkeztek: nem cél a játékosok eladása a Fradinál, de néha a piac diktál

Budapest, 2022. július 13. Adama Traoré ferencvárosi gólszerző a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 1. fordulójában játszott Ferencváros – Tobol Kosztanaj visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. július 13-án. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) címvédő Ferencváros edzője, Sztanyiszlav Csercseszov hazája sajtójában nyilatkozott, ahol arról is szót ejtett, hogy mely játékosok iránt mutatkozik érdeklődés.

Az orosz edző elmondta, őt nem lepte meg a magyar válogatott kiváló szereplése a Nemzetek Ligájában - Marco Rossi csapat második lett a négyesében az A divízióban az olaszok mögött -, bízott a döntetlenben az utolsó meccsen, de sajnos nem jött össze. Csercseszov a Fradival kapcsolatban elmondta,

talán nem mulatták feleslegesen az időt az elmúlt nyolc hónapban, a szakmai stábbal minden meccset kielemztek, próbálják fizikálisan erősíteni a csapatot és az átlagteljesítmény szintjét emelni.

A tréner arról is beszélt, hogy a jó eredmények miatt nem csoda, hogy a legjobb a Fradi legjobbjait sokan szeretnék vinni.

Adama Traoré Angliába vihetik Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Tavasszal nem sok érdeklődés volt a játékosaink iránt,

Törökországból és Franciaországból is, de úgy döntöttünk, télig senkit nem adunk el" - idézte az ulloi129.hu Sztanyiszlav Csercseszov szavait.

"Több játékosunk is szerepelhet majd a vb-n és persze az Európa-ligában is szeretnénk újabb jó eredményeket elérni.

Nem cél a játékosok eladása, de néha a piac diktál. Traoré iránt Angliából érdeklődnek, meglátjuk, hogy alakulnak majd a dolgok,

ő egyébként már télen is jött volna, de akkor nem sikerült még leigazolni. De nem a játékoseladások a lényegesek, hanem az eredmények. Ha az eredmények miatt a játékosok új szintre emelkednek, akkor nyilván egész más árakat kaphatunk értük egy esetleges eladáskor" - tette hozzá az orosz tréner.