Elmarad a hétvége legjobban várt bokszmeccse

Conor Benn vs. Brandon Sanudo GettyImageRank2 Boxing - Sport USA New York State Fighting Punching Nassau Coliseum Photography Uniondale - New York Middleweight Junior Level FeedRouted_Global Conor Benn Brandon Sanudo Horizontal SPORT
UNIONDALE, NY - NOVEMBER 11: Brandon Sanudo punches Conor Benn during their Junior middleweight bout at Nassau Veterans Memorial Coliseum on November 11, 2017 in Uniondale, New York. Al Bello/Getty Images/AFP (Photo by AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Pozitív doppingtesztet produkált a hétvégi, Chris Eubank Jr. elleni mérkőzésére készülő Conor Benn. A veretlen brit bunyós augusztusban levett mintájában a VADA (Önkéntes Doppingellenes Szövetség) a tiltólistás Klomifén nyomait mutatta ki.

Az összecsapást felügyelő Brit Szövetség jelezte, nem járulnak hozzá a szombati ütközet megtartásához. A szervező promóterek az elmúlt pár napban igyekeztek elérni, hogy mégis sor kerüljön a 157 fontos találkozóra.

Conor Benn (balra) produkált pozitív doppingmintát Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Al Bello

Az a verzió is felmerült, hogy a londoni meccset a luxemburgi szövetség fogja szankcionálni, illetve a jogászok folyamatosan vizsgálták a lehetőségeket, de a főszervező Eddie Hearn végül csütörtök délután belátta, hogy nincsen más reális választása, mint az, hogy törlik az összecsapást.

(Forrás)