Vágólapra másolva!
Vasárnap is rengeteg érdekes és megdöbbentő esemény történt a sportvilágban, így ha lemaradt a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen. A Ferencváros nyerte az Újpest elleni derbit, amely előtt összeverekedtek a csapat szurkolói a Népligetben. Minden idők egyik legjobb MMA-harcosát brutálisan és villámgyorsan ütötték ki az utolsó meccsén, Amanda Serrano pedig a női pehelysúly vitathatatlan ökölvívó világbajnoka lett. Visszapillantó.

Az NB I 18. fordulójában a Ferencváros 3-1-re nyerte az Újpest elleni derbit, amely előtt a két tábor szurkolói összeverekedtek a Népligetben. A végig nagy fölényben játszó zöld-fehérek egy szerencsés öngóllal szereztek vezetést, majd Mudrinszki találata után egyenlített az Újpest. Az utolsó percekben egy ijesztő sérülés után hordágyon vitték le az FTC új szerzeményét, Owusu Kwabenát.

A visszavonuló Fedor Emeljánenko, aki fénykorában a nehézsúlyú ketrecharc legnagyobb alakja volt, vereséggel búcsúzott, miután a Bellator 290-en Ryan Bader az első menetben technikai KO-val kiütötte.

Brutális küzdelem és iszonyatos vérfürdő után a Puerto Rico-i Amanda Serrano lett a női pehelysúly vitathatatlan ökölvívó világbajnoka, miután egyhangú pontozással legyőzte a mexikói Erika Cruz Hernandezt.