Sportolók kerültek szörnyű helyzetbe, Piqué és Shakira is újabb botrányt okozott

2019 Davis Cup final Madrid Rafael Nadal La Caja Magica Denis Shapovalov 2019 Horizontal
MADRID, SPAIN - NOVEMBER 24: Barcelona's football player Gerard Pique and Colombian singer Shakira attend the final ceremony of 2019 Davis Cup final at La Caja Magica on November 24, 2019 in Madrid, Spain. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Kedden több profi sportoló is borzasztó híreket kapott, de Hosszú Katinka is komoly kritikát kapott és a mellbimbóját mutogató pókeres megdöbbentő bejelentést tett. Visszapillantó.

A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) felfüggesztette Vojvoda Dávid nemzetközi játékjogát a korábbi ügynökével fennálló vitája miatt, ezért nem léphet pályára február végén a férfi kosárlabda-válogatott utolsó két világbajnoki selejtezőjén sem.

Egy Buenos Aires-i bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt argentin rögbijátékost, aki részt vett egy fiatal joghallgató brutális megölésében. Az ítélet kihirdetésekor a sportoló elájult, ezt videóra is vették.

A hétfő hajnali törökországi földrengés után a Malatyaspor labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, hogy kapusa, Ahmet Eyüp Türkaslan életét vesztette a katasztrófában. Ennél jobb hír érte Christian Atsu családját, a ghánai válogatott játékos ugyanis előkerült a romok alól. Atsut kórházba kellett vinni, miután légzési nehézségei voltak és megsérült a lába.

Alig telik el nap, hogy Piqué vagy Shakira ne keveredjen újabb botrányba Forrás: Anadolu Agency via AFP/2019 Anadolu Agency/Burak Akbulut

Folytatódott a Shakira–Gerard Piqué válás következményeinek botrányos sorozata. A kolumbiai énekesnő lejáratókampánya miatt a spanyol futballsztár szülei már a költözést fontolgatják, annyira megviselte őket a kialakult helyzet. A Piqué által vezetett befektetési csoport miatt eközben a világhírű tenisztorna, a Davis-kupa akár össze is omolhat.

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya elárulta, hogy Hosszú Katinka azért nem utazott el a thaiföldi edzőtáborba, mert „valószínűleg nincs olyan erőállapotban, hogy a válogatottal tartson".

A Sashimi nevű pókerjátékos azzal hívta fel magára a világ figyelmét, hogy decemberben az egyik versenyen kivillantotta a mellbimbóját, hogy megzavarja az ellenfeleit. A japán versenyző most azzal sokkolta a rajongóit, hogy elárulta, milyen gyakran szexel.